top of page

Aangifte Inkomstenbelasting 2016

voor Particulieren

Wij verlenen onze diensten ook aan particulieren die ieder jaar hun aangifte Inkomstenbelasting moeten indienen bij de Belastingdienst.

 

Vanaf 1 maart 2017 kan er weer aangifte worden gedaan bij de Belastingdienst. Wij zijn je graag van dienst bij het invullen van je aangifte. 

Nadat we alle gegevens hebben verzameld, kunnen we direct de aangifte opstellen en deze via ons aangifte-systeem elektronisch versturen naar de Belastingdienst.

Ook is het mogelijk dat wij -na jouw goedkeuring- de "vooringevulde aangifte" downloaden bij de Belastingdienst en in ons aangiftesysteem inlezen, zodat de bij de Belastingdienst bekende gegevens ook daadwerkelijk worden opgenomen in de aangifte. Om de "vooringevulde" gegevens te mogen downloaden, dien je ons eerst te machtigen. Wij kunnen de benodigde aanvraag voor je regelen. Na een paar dagen kunnen de gegevens dan worden ingelezen.

Naast het invullen van de aangifte, zullen wij altijd jouw fiscale positie zorgvuldig beoordelen. Wellicht zijn er mogelijkheden om belasting te besparen !

Ook is het mogelijk dat wij uitstel aanvragen voor het indienen van je aangifte.

De prijs voor een standaard aangifte inkomstenbelasting bedraagt € 90 inclusief BTW (dit is inclusief de aangifte van je eventuele fiscale partner). Neem contact met ons op zodat wij je snel van dienst kunnen zijn.

bottom of page